Bewertungen von King of the Grill Assen

Neue Beurteilungen

5.0
Ge
13 November 2023

Bezorging was later, maar dat kan met drukte. Calzone was zwart verbrand aan een groot deel van de bovenkant. Dit zijn we niet gewend van The king of the grill. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mac
15 Oktober 2023

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten ! Keurig op tijd en super lekker gegeten !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ge
29 September 2023

Lekker mals vlees, wel erg grote portie. Lekkere aardappeltjes. Sla was knapperig. Erg jammer dat het brood wat normaliter bij de ossenhaas met gorgonzola saus zit, er niet bij was.

Veen
23 September 2023

Pizza's waren heerlijk en heet afgeleverd, wij zijn zeer tevreden, ook met al het andere eten.

Veen
17 September 2023
J Veen
7 August 2023

Heerlijke pizza's gegeten

Sylvia Trouerbach
6 August 2023

Helaas kregen we geen doner met kaas. Er zat geen kaas op. Ook vroeg ik om een scherpe saus en een whiskeysaus. Beiden zijn niet meegeleverd. Bij de donerschotels vroeg ik om 1 zonder ui. De andere met ui. Beiden werden zonder ui geleverd. De kapsalonschotel was prima. Helaas dit keer niet zo positief over de afgeleverde schotels.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris
4 August 2023

Prima Lekker en goed van smaak goed zoals altijd en bezorging ruim op tijd.

Jan
28 Juli 2023

Jammer dat er bij de mixed grill standaard geen Pita broodje wordt bij geleverd. Misschien even op de site vermelden dat deze dan extra bijbesteld moet worden. Als je bij een mixed grill shoarma vlees doet hoort daar in onze beleving ook een Pita broodje bij!

Veen
10 Mai 2023

Beste pizza's in Assen. Wat was het weer heerlijk. Dank jullie wel jongens👊

Veen
27 MĂ€rz 2023
Jelle Veen
20 Februar 2023
R.H
6 Januar 2023

Het eten was prima maar een ontzettende lange bezorgtijd. Als je om 18.00uur wil eten, moet je om 16.00uur je bestelling al doen.

J. Veen
27 Dezember 2022
Anthony
20 Dezember 2022
J.Veen
10 Dezember 2022

De beste en warmste pizza's voor bezorgen in Assen.

J. Veen
30 November 2022

De pizza's waren heerlijk en warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anja
28 November 2022

De kapsalon Döner was naar wens, lekker zoals we van jullie gewend zijn. Echter was de gegrilde kip niet wat ik ervan verwacht had. De kip rook zuur en dit was in de smaak ook terug te proeven. Jammer maar helaas heb ik de kip weggegooid.

Bianca
2 November 2022

Het eten was lekker en bezorging was mooi optijd

S trouerbach
17 September 2022

Het was heerlijk. Bezorging was snel en de bezorger super vriendelijk.

Kitty
2 September 2022

Snel en goed. Mixed grill voor twee is (bij ons iig) meer dan voldoende voor drie. Lekkere aardappelschijfjes ook! 😁

Paul
28 August 2022

Altijd erg goed en lekker, kwaliteit van het vlees is erg goed

Yvonne
17 August 2022

Snel geleverd temperatuur was goed en de smaak super lekker

Stinissen
15 Juli 2022

Eten was goed warm, snel bezorgt

Arjan
2 Juli 2022

Heel lang moeten wachten ivm geen personeel, geschatte bezorgtijd was 1 uur na dat de bestelling was geplaats duurde daarna nog 30 min. Wat krijg je als tegemoetkoming? 1 blikje cola. En als ik ze noet gebeld had was het waarschijnlijk later geweest. Als je geen personeel hebt laat dat dan van te voren weten via de inline bestelling. Volgende keer maar aan de deur betalen, zijn ze dan telaat dan kunnen de hele zooi weer meenemen

Kitty
1 Juli 2022

Eten (2 x pizza en een shoarma kaas) was prima, pizza had iets langer in de oven gemogen. Smaak was goed. Bezorging duurde langer dan het aangekondigde uur, beetje jammer.

Klingenberg
30 Juni 2022

Eten was keurig op tijd. Het eten was werkelijk heerlijk en ruim voldoende. Volgende keer maar weer

François
27 Juni 2022
Herbert
10 Juni 2022

Het eten smaakt heerlijk en de porties zijn zeker voldoende.

Paul
29 Mai 2022

Netjes op tijd en heerlijk als altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria Hooiveld
29 Mai 2022

Hallo ik vond het vlees droog en niet zo smaakvol. Ook het pitta broodje vond ik een beetje klef.

Johan Janssen
26 Mai 2022

Was weer top

Maarten
19 Mai 2022

Smaakte zoals altijd weer rete goed. Goed porties en ook de visite was laaiend enthousiast. EĂ©n van de weinige keren, dat ze iets later waren dan aangeven, maar daar werd ik netjes over geĂŻnformeerd. Kortom, ons vaste besteladres

Johan
4 Mai 2022

Smaakte weer heerlijk,

De Jonge
2 Mai 2022

Vlot bezorgd en smaakte goed

E
18 April 2022

Het eten was er eerder dan de verwachte aankomsttijd, dus top en de biefstuk & entrecote waren perfect bereid! Knapperige aardappelschijfjes en de champignonsaus was ook heel lekker. Heerlijk gegeten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij bestellen zeker nog een keer

Fam. Henk en Aly Medema
9 April 2022

Prima eten, en een keurige bezorging. Keurig op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Super!

T.V.
2 April 2022

Prima eten!

Michiel Schenkel
20 MĂ€rz 2022

De bezorging kwam eerder dan werd aangegeven. Ook kreeg ik een mailtje van hoe laat de bezorging onderweg was, prima geregeld. Het eten was goed, warm +punt.

Gees
14 MĂ€rz 2022

Was op tijd en heerlijk warm..en bovenal lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
27 Februar 2022

Lekkere kapsalon en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mw. Bruijnes
19 Februar 2022

Eten voortreffelijk en warm geleverd. Levering zoals gewoonlijk perfect.

Herbert
17 Februar 2022

Heerlijk eten en super snelle bezorging.

Geja
14 Februar 2022

Heerlijk goed gegrild vlees, lekkere aardappeltjes en verse rauwkost. Goede levering, alleen update over status bestelling kwam 1,5 uur te laat.(na het eten)

Charles
12 Februar 2022

Het eten was heerlijk, geef jullie echt een compliment

Stenveld
6 November 2021
Ge
17 Oktober 2021

Heerlijk eten. Duurde wel wat lang eer het bezorgd werd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

lucy
31 August 2021

Uitstekende service! Ik bestel hier altijd mijn vegatarische kapsalon en ben altijd erg te spreken hierover! Ook is de Champignons in roomsaus erg lekker en de broodjes die erbij geserveerd word lekker warm, zacht en bestrooid met wat kaas en kruiden.

Brouwer
26 August 2021

Garnalenbox besteld. Erg veel saus en de garnalen hadden zwarte randen van het bakken waardoor het verbrand smaakten. Ook waren de garnalen erg hard.

Bruijnes
21 August 2021

Niets op aan te merken.

Brouwer
7 August 2021

Het menu is ruim voldoende qua eten. Deze keer vonden wij de saus echter wat aan de waterige kant helaas. Verder erg lekker.

Koop
20 Juli 2021

Gekozen voor zo snel mogelijk. De eerste tijd zou anders 20:00 uur zijn. Om 18:45 uur besteld. Eten was er pas rond 20:35 uur zonder telefoontje dat het later zou worden. Indicatie was namelijk na bestellen rond 20:05. Ook maar 1 knoflooksaus gekregen terwijl we beide hetzelfde hadden besteld. Al de zoveelste keer dat het zo lang duurt.

Ria
20 Juli 2021

..we hebben heerlijk gegeten..het duurde even voor de bestelling kwam..het was erg druk..maar dat was niet erg..hĂ©Ă©rlijk..op naar de volgende..dankjewel..😀

nijdam
19 Juni 2021

eten was erg vroeg ruim een half uur , maar eten was niet erg warm terwijl het anders altijd super is

Nijdam
22 Mai 2021
Johan Pol
21 Mai 2021

Moest er een uurtje op wachten, maar het smaakte weer heerlijk😋👍

Anneke
20 Mai 2021
Bruijnes
16 Mai 2021

Alles naar wens.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique
6 Mai 2021

De pizza salami was lauw en op de hele pizza zat maar 1 stukje salami. De spicy chicken tikka schotel was erg lekker! Goed gekruide kip. Bezorging was prima.

Bruijnes
30 April 2021

Bezorging perfect en eten heerlijk

De wit
29 April 2021

Prima eten, helaas pas na ruim 1,5 uur bezorgd. Na het eten een telefoontje gehad met excuses omdat de bestelling was kwijtgeraakt

Rick
28 April 2021

Een bestelling met meerdere producten, prima zoals eigenlijk altijd, vooral de kipstukjes in marinade een flinke aanrader. Alleen de pepperoni pizza zal vol groene pepers en geen pepperoni te bekennen. Contact gehad, maar bij king is een pizza pepperoni zonder pepperoni. Beetje jammer.

Wiebe
27 April 2021

De spareribs waren niét te eten het was heel veel vet en verschrikkelijk taai. Wij hebben vaak bij jullie besteld en vonden het eten oke maar wij willen dit nooit meer meemaken. Dit was dan ook de laatste keer dat wij hebben besteld!!

Nijdam
19 April 2021

Eten is top moest door de drukte iets langer wachten op de bestelling verder voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rozenveld
16 April 2021

perfecte service

Johan Pol
8 April 2021

Was weer heerlijk. En de pizza zonder kaas was ook goed👍👍

bennie
7 April 2021
Melanie
6 April 2021

Zoete spareribs besteld. Sparib Marinade en aardappels waren erg lekker. Kwam goed van het bot maar dat kan ook komen doordat het zo vet was. Vlees was echt heel veel vet.. daarom niet alles kunnen eten. Bestelling kwam wat later dan afgesproken maar dat begrijp ik wel omdat een andere gast in het hotel ( familie) later hadden besteld en is logisch dat ze dat in een keer op hetzelfde adres bezorgen. Belde van te voren dat ze onderweg waren.

mar
29 MĂ€rz 2021
bennie
25 MĂ€rz 2021

het eten was lekker

Johan Pol
20 MĂ€rz 2021

Was verder goed en smaakte ook heerlijk was alleen niet zo warm meer

Jim
19 MĂ€rz 2021

Gewoon goed, lekker heet(temp). Gaan we vaker halen

Bruijnes
13 MĂ€rz 2021

Bezorging keurig en op tijd, eten perfect.

Gea
11 MĂ€rz 2021

Keurig op tijd, vriendelijkheid aan de deur en heerlijk gegeten!

Jolanda
6 MĂ€rz 2021

Snelle bezorging( veel sneller dan de mail aangaf) En heerlijke mega burger en aardappelschijfjes.Voor herhaling vatbaar!

Mark
28 Februar 2021

Zoals altijd keurige bezorging, snel en kwalitatief goed en warm eten! Jullie blijven mijn favoriete zaak om eten te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
27 Februar 2021

De aardappeltjes waren te gekruid. Maar verder was het weer top👍👍

Jan van de Belt
30 Januar 2021

De spareribs waren voortreffelijk.

Ralph
24 Januar 2021
Johan
16 Januar 2021

Alles was goed en lekker alleen de aardappeltjes waren veels te hard gebakken.

Brouwer
11 Januar 2021

Het eten werd snel bezorgd en was heerlijk. Kipfilet alle Crema zeker een aanrader.

Floris
3 Januar 2020

Wederom prima, goed van smaak en optijd geleverd, ook de hoeveelheid is meer dan voldoende. Zeker weer een volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wiebe
3 Januar 2020

Zeer tevreden erg snel bezorgd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph
27 Dezember 2020

Snel bezorgd (op zondag) en smaakte weer super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
16 Dezember 2020

Duurde wat langer, maar begrijpelijk als het druk is. Maar verder was alles top

T.V.
10 Dezember 2020

Altijd prima eten.

Johan Pol
2 Dezember 2020

Was weer heerlijk en goed warm. Dus niks te klagen 👍👍

Jelle
28 November 2020

Eten was heerlijk zoals altijd. Top werk lekker optijd en lekker warm vriendelijke bezorger

Hans
22 November 2020

Belde netjes dat het iets later werd (was maar 15 min.) en het eten was lekker en genoeg. Kipfilet crema

Ralph
6 November 2020

Heerlijke pizza's!

De Klein
6 November 2020

Prima warm eten en snel volgens beloofde tijd bezorgd

Jolanda Groenhof
23 Oktober 2020

keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Pizza's waren heerlijk

De Klein
16 Oktober 2020

Prima eten en goed warm

Ivan
14 Oktober 2020

De pizza's bij the King zijn een verwennerij. Krokante bodem en smaakvol.

De Klein
11 Oktober 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Twan
26 September 2020

Veel te laat, wel lekker

Henry
28 August 2020

Super lekker goed op tijd en goed warm

De Klein
24 August 2020

Zoals gewend, heerlijk en goed warm eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L D
23 August 2020

Burger menu was erg goed maar de tonijn salade was droog en klef. Bezorging was wel mooi op tijd.

Alice
21 August 2020

Perfect op tijd!

Anneke
17 August 2020

Zowel de pizza als de pittige kip erg lekker! Vlotte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
15 August 2020

Moesten vrij lang wachten maar het was goed warm en heerlijk. Dus het wachten was de moeite waard

Ruben
12 August 2020

Snelle bezorging en het eten was lekker. Klein puntje, het kindermenu met frikadel vind ik wel wat duur voor wat je krijgt. Vooral als je het vergelijkt met een Mexicaan burger menu.

D.H. Bruijnes punctueel
10 August 2020

Punctueel op tijd bezorgd en kwaliteit van de menu's fantastisch.

De Klein
8 August 2020

Heerlijk gegeten en zelfs op vrijdag binnen 30 minuten bezorgd ! Top 👍

De Klein
1 August 2020

Heerlijk gegeten zoals gewend van King

Lammers
26 Juli 2020

Heerlijk gegeten Echt een aanrader Goede bezorging en service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
25 Juli 2020

Kwaliteit weer perfect zoals altijd, alleen ik kreeg om half 8 een mail dat de bestelling onderweg was. Uiteindelijk rond 9 uur gebeld dat het er nog niet was, bleek de bestelling nog in de maak te zijn en was nog lang niet weg. Half 9 gekregen.

Floris
23 Juli 2020

weer prima eten, lekker op smaak en snel bezorgd, top

Justin smit
20 Juli 2020
Monique W
18 Juli 2020

Bestelling kwam iets later. Maar het was wel lekker en warm! Biefstuk mocht iets minder doorbakken zijn. Maar we hebben verder prima gegeten!

Dekens
4 Juli 2020

Om 18:30u.zou het bezorgd worden; om 18:50u.nóg niks... Dus ff gebeld; -het is net onderweg; zeiden ze. En er werd heel onbeschoft opgehangen; LEKKER KLANTVRIENDELIJK!!! Om 19:05u.was het er pas... Gevolg: Mijn pizza lauw tot bijna KOUD!!! SLECHT HOOR!!! Trouwens, niet de 1e keer dat de bestelling veel later komt.🙄 TIP: Bel in het vervolg ook even als het (wat) later wordt!

Anoniem
4 Juli 2020

Prima zoals altijd

Sander
3 Juli 2020

zoals altijd heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Iets later bezorgd als aangegeven maar het wachten waard!

R.Hasper
30 Juni 2020

Het vlees was erg droog. Het mes kon er niet doorheen.

Angelique gerrits
19 Juni 2020

Beste king off the grill, ik heb om half 4 besteld omdat ik hoopte dat het eten er dan ook op de gewenste tijd zou zijn ivm een baby die om 18:15 onder de douche moet. Mijn partner heeft om 18 uur gebeld en er werd gezegd dat het onderweg was. 18:25 kwam het aan, maar inmiddels zitten wij met een huilende baby aan tafel. Hoe kan ik er de volgende keer zeker van zijn dat het op tijd is? Ik bestel al heel lang bij jullie en begrijp dat het soms druk is, maar daarom bestelde ik juist om half 4 al. Groetjes

Pim
8 Juni 2020

Weer heerlijk gegeten, spareribs pittig en mixed grill!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph
31 Mai 2020

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorger, zoals altijd!

De Klein
30 Mai 2020

Prima eten en snel bezorgd. Zoals we gewend zijn !

Alice
22 Mai 2020
Karin D
18 Mai 2020

Goede kwaliteit, goede kwantiteit, goede service en bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Klein
16 Mai 2020

Nadat de vorige keer het lauw/koud was omdat bezorger het niet kon vinden, was het nu zoals afgelopen jaren elke keer, prima eten en goed warm ! Ga zo door

TF Oskam
10 Mai 2020

Snel geleverd nog ruim voor de aangegeven tijd. Wederom lekker gegeten. Kom zeker weer.

Jon
9 Mai 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling was snel geleverd, alles goed verpakt.

Astrid
7 Mai 2020

Altijd fantastisch!

Kevin
5 Mai 2020
Eduard
5 Mai 2020

Bijna 3 kwartier later dan de geschatte bezorgtijd. En de bezorger keerde zijn auto via het gras van de buren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Klein
2 Mai 2020

Normaal altijd super tevreden als vaste klant . Alleen gisteren niet, werd gebeld door KotG dat bezorger hun gebeld had dat ik niet opendeed. KotG had tegen hem gezegd eerst andere bestelling weg te brengen, daarna zou hij terugkomen. Dik 20 minuten na dit gesprek stond er buiten de bezorger, hij verontschuldigde zich dat hij in verkeerde straat stond. Hierdoor lauw/ half koud eten gehad. Normaal altijd enorm tevreden, maar nu dus niet helaas. Tip voor KotG : als bezorger het niet kan vinden, laat ze de klanten bellen dan. En niet met de zaak contact op te nemen. Hopelijk volgende keer weer zoals gewend !

Hans
27 April 2020

Eten was zoals altijd goed maar bezorger had geen wisselgeld Geef aan waar ik mee betaal Zou het later brengen maar niet gedaan

Ivan
19 April 2020

Tweede keer dat we hier bestellen en het was weer uitstekend. Bij deze tent wordt eten met zorg en liefde bereid. Pizza’s zijn naar mijn mening perfect en de shoarmaschotel is bereid met verse ingrediĂ«nten en goed gekruid; dat proef je. Vier sterren voor de bezorging omdat de zending vijf minuten te laat was. Een schoonheidsfoutje 😊

anoniem
3 April 2020

Mooi op tijd, netjes ingepakt en goede smaken .

Medema
3 April 2020

Heerlijke pizza’s! Snelle bezorging, nog voor de aangegeven tijd.

Saskia
21 MĂ€rz 2020

Als ik een echte lekkere burger wil,haal ik die bij King of the grill,beste burgers van Assen..

Veer
14 MĂ€rz 2020

Was weer lekker!

richard
13 MĂ€rz 2020

ik had aan gegeven dat ik geen champions wou en ze zaten er toch in en de kapsalon spicy chicken tikka was helemaal niet pittig

Tineke
9 MĂ€rz 2020

Eten was heerlijk Op tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Klein
22 Februar 2020

Kwaliteit eten zoals altijd weer prima. Alleen jammer de bezorger mij belde toen hij voor appartement stond en dat ik naar beneden moest komen om eten op te halen.

Judith
16 Februar 2020

Prima pizza! Heerlijk en op tijd geleverd. Echt super

Yvonne
30 Januar 2020

Super lekker en fijne service!

Jan
26 Januar 2020

Het eten was te koud ,ben ik niet gewend van King of the Grill. Smaak was prima.

Lisa
25 Januar 2020

Heerlijk gegeten!!

jd
22 Januar 2020

Het vlees was zoals altijd perfect warm, de aardappels helaas niet.

Ineke Ottens
18 Januar 2020

Was heerlijk voor mijn man, hij had mijn pizza vergeten te bestellenđŸ˜± Dus een boze vrouw op de bank, waar jullie niks aan konden doenâ˜ș

Jemoeder
10 Januar 2020
Jessy
10 Januar 2020

Well-done ossenhaas (gevraagd) was toch best roze aan de binnenkant. Maar desondanks lekker.

Katharina
10 Januar 2020

Ik bestel altijd bij jullie en heb nooit geen klagen Maar we vonden dat de spareribs nu niet lekker waren met veel te veel vet er aan Erg jammer

Abdelrahman
6 Januar 2020

Lekkere kapsalon maar wel veel knoflooksaus

Lisa
27 Dezember 2019

Heerlijk gegeten !!! Werd netjes en ruim optijd gebeld dat het iets later zou worden wegens drukte. Erg netjes. Aardige bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

R v.d. Veen
23 Dezember 2019

Scaloppina op zich goed, maar ipv rood gaar gebakken. Bistecca alle Griglia perfect rose, en de warme groenten waren een positieve verrassing. ECHTER : alles was lauw, en dat is jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph
16 Dezember 2019

Alles weer super, zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annet
9 Dezember 2019

Nooit eerder klachten gehad maar nu helaas wel. Eten besteld om te laten bezorgen om 18.15, kregen we een mail dat het om 18.30 er zou zijn. om 19.00 nog niets. Heb er achteraan gebeld en er werd mij verteld dat ze er mee bezig waren en dat het zo mijn kant op zou komen. Om 20.15 eindelijk ons eten gekregen. 2 uur lang wachten vind ik toch wel erg veel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Klein
30 November 2019

Heerlijk gegeten, zoals altijd ook snel bezorgd

Ineke Ottens
24 November 2019

De shoarma was heerlijk, volgens mijn man, helaas was mijn pizza lauw,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Klein
24 November 2019

Weer lekker gegeten !

De Klein
18 November 2019

Was de derde bestelling van de bezorger. Hierdoor eten niet goed warm meer. Helaas...Normaal altijd super tevreden! Maar dit keer helaas niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
18 November 2019

Sneller bezorgd dan aangegeven en weer net zo lekker als altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Veer
12 November 2019

3 pizza's, wederom snel, warm en lekker.

Bonne
11 November 2019

Heel erg goed doen we zeker nog eens

Iris
11 November 2019

Niet het eten wat ik van ze gewent ben helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjon
16 Oktober 2019

Uitstekend eten zoals altijd. Alleen geen kruidenboter bij het brood. Dat was echt een gemis :-( ik heb een tijd niet besteld en moest nu kiezen hoe ik de spare ribs wilde. Ik had geen idee welke ze eerder maakten, dus maar naturel gekozen. Volgende keer weer pittig, want miste de pepers!

De Klein
9 Oktober 2019

Heerlijk !

Jeannette
5 Oktober 2019

Heel snel en het eten was lekker warm.

jelle
4 Oktober 2019

het was HEERLIJK de spareribs waren goed warm en veel echt een aanrader

N.
4 Oktober 2019

Het eten is zoals altijd goed, merkte wel dat de Döner deze keer soms wat aan de droge kant was en IPV 4 sausjes hadden we er maar 3 gekregen.

Johan Pol
2 Oktober 2019

Alles was prefect alleen hadden ze vergeten een turks broodje er bij te doen die wel was besteld en betaald. Dus dat was wel balen. Maar verder was alles goed

T.V.
30 September 2019

bijna 2 uur gewacht op de bezorging, zelfs een half uur langer dan vooraf gemeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roman
28 September 2019

Ik ben nu al een tijdje vaste klant Eindelijk altijd wel op tijd. Zonder geven ze Hunt fouten toe en word het opgelost Leuke bezorgers erg gezellig aan de deur Goede smaak en goede prijs ik blijf nog wel even vaste klant

Peter Baten
24 September 2019

Als je meer dan anderhalf uur moet wacht en daar wordt je niet blij van groetjes peter

Folkert Renkema
22 September 2019

Het was weer top! Snelle bezorging, goed warm en heerlijk eten.

De Klein
13 September 2019

Super lekker! Zoals altijd erg warm en snel bezorgd

Hilda
18 August 2019
Lieke
13 August 2019

Lekker eten! Voor herhaling vatbaar 😄

Frenk
10 August 2019

Beste spareribs in town!!

Ingrid
7 August 2019

Heerlijk eten. De spareribs blijven een feestje. Bezorger erg vriendelijk en ruim op tijd.

Jeannette
3 August 2019

Was er sneller dan aangegeven was op de website en het eten was warm en lekker.

Michiel Schenkel
27 Juli 2019

Ik ben heel tevreden,eten goed warm,en goed gekruid.

Smilde
26 Juli 2019

Goede pizza's, veel saus! Gratis blikje drinken. Hamburger en aardappels waren goed, miste alleen mayo.

Ralph
21 Juli 2019

Snel, warm en heerlijk zoals altijd!

Wolters
18 Juli 2019

Ik vond het jammer dat de bak van de kipsate maar half vol was en ik heb betaald voor 2 losse porties mixedgrills en het word samen op 1 schaal gedaan zodat ik de portie van de buurvrouw er zelf af moest halen , vind dit niet erg netjes want voor 2 losse porties betaal ik 3€ meer dan als het op 1 schaal word gedaan

Laura
9 Juli 2019

Snelle bezorging, maar had warmer gekund. Beloofde bakje salade zat niet bij het menu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Folkert Renkema
23 Juni 2019

Snelle bezorging, maar het eten had iets warmer gemogen.

Lien
14 Juni 2019
Bulent
11 Juni 2019

Perfect.

Laurens
8 Juni 2019

Op de minuut nauwkeurig op tijd! Heerlijke pizza’s

Fam fokkens
3 Juni 2019

Wederom heerlijk.. Alleen erg jammer dat het nu voor derde keer bijna 1/2 uur later werd bezorgd dan is aangegeven...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MdL
2 Juni 2019

Goed gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Appie
2 Juni 2019

Het was een half uur te laat en er was geen drinken erbij en ik had wel online besteld het eten was wel goed

Jan
25 Mai 2019

Zo als altijd was het weer goed en op tijd bezorgd.

Janneke
23 Mai 2019

Erg lekker, prettige bezorger

Mamdouh Abdel Alim
11 Mai 2019

Kwaliteit van eten was perfect Bezorging was op tijd Alleen de online voorwaarden zijn niet helder. Op folder staat vanaf 10 € gratis drankje en vanaf 50 € gratis bezorgd. Beide is niet uitgevoerd in onze bestelling. We zullen zeker opnieuw een bestelling plaatsen hopende op meer helderheid bij online bestellen.

Laurens Hasbeek
5 Mai 2019
Holt
4 Mai 2019

Prima als altijd, maar wel 30% duurder geworden in hele korte tijd!!

Junus
4 Mai 2019

Op tijd veel patat en lekker warm.

Marieke
4 Mai 2019

Normaal erg tevreden over jullie. Vandaag niet. Minder spareribs en de salade was oud en verlept. Jammer

familie
2 Mai 2019

Lekkere ossehaas, steak en pizza,zeker voor herhaling vatbaar.

Ralph
1 Mai 2019
Jan
30 April 2019

Op tijd bezorgd ,goed warm ,en het was weer lekker zoals altijd.

Anoniem
28 April 2019

Heerlijk zoals elke week ! en prima op tijd, binnen 35 minuten geleverd

Lisa
28 April 2019

Het eten was heerlijk alleen was de bestelling 3 kwartier te laat. Ik heb de bestelling om 18.00 geplaatst en gevraagd of we om 19.00 het eten konden krijgen. Om half 8 heb ik gebeld en toen werd gezegd dat het eten onderweg was. Uiteondelijk om kwart voor 8 ons eten gehad. Dat was jammer want wij komen graag bij king of the grill en bevelen jullie ook vaak aan. De kwaliteit is ook heel goed dus was het jammer dat het zo laat was

Wendy
25 April 2019

Erg tevreden! Snelle bezorging, goed kwaliteit eten! 100% te spreken over King of the Grill!

jan Postma
23 April 2019
Soraya
23 April 2019

Altijd optijd. Smakelijk eten. Goeie service!

Westerveld
22 April 2019
Karin Dokter
4 April 2019

Was weer héérlijk!!

Anneke
2 April 2019

Perfecte service. Zelfs voor de beloofde tijd bezorgd en net zoals de vorige keren erg lekker!!!

de Klein
1 April 2019

Lekker eten en goed warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Folkert Renkema
25 MĂ€rz 2019

Het eten was héérlijk en de bezorging vriendelijk en precies op tijd, top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Seegers
25 MĂ€rz 2019

Erg vriendelijke bezorger! Hij was precies op tijd! Voor een grote portie viel de hoeveelheid aardappeltjes tegen, vlees was wel voldoende

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zhopiesh
24 MĂ€rz 2019

Top??

Arends
23 MĂ€rz 2019

Zoals altijd weer super!

Mark
22 MĂ€rz 2019
Wij
16 MĂ€rz 2019
Michiel Schenkel
9 MĂ€rz 2019

Heel tevreden

Vd veen
8 MĂ€rz 2019
Marcel
27 Februar 2019

Eten is lekker maar het bezorgen os echt veel te lang niet normaal

Steeman
23 Februar 2019

Altijd weer super lekker! Goede service en vriendelijk!

van Damme
22 Februar 2019
An
22 Februar 2019

Bestelling was niet compleet. Zou worden kanshebbers, maar bezorger is niet meer terug gekomen.

L. Bal
21 Februar 2019

Heerlijke lahmacun döner. Ruim gevuld, goed heet, snel bezorgd en vriendelijke bezorger!!?

de Klein
18 Februar 2019

Heerlijk zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Folkert Renkema
17 Februar 2019

Het eten was perfect qua temperatuur en smaak, de bezorging was snel en vriendelijk, TOP !!!

Harry Lohr
11 Februar 2019

Was weer heerlijk. Kwaliteit zoals we gewend zijn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy
10 Februar 2019

Weer heerlijk gegeten! Veel brood bij de salade , en lekkere malse kip .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
9 Februar 2019

Vlot en heerlijk

Johan Pol
9 Februar 2019

Was echt heerlijk. Snel bezorgd en nog zeer warm. Echt toppie????

de klein
3 Februar 2019

Prima eten zoals altijd, en binnen 30 min op zaterdag bezorgd.

Pim Weiss
25 Januar 2019

Spareribs en shoarma schotel hebben weer prima gesmaakt!

Patrick
25 Januar 2019

Goeie zaak vriendelijk personeel. Lekker eten !

onbekend
19 Januar 2019

Pizza was goed qua smaak/gebakken.

Wenda
18 Januar 2019

Super!!!

Daniel
18 Januar 2019

Lekkere kapsalon met een mix van een pittige en knoflooksaus. Bezorging was ook erg snel, had mijn eten binnen 20 minuten.

Sloots
12 Januar 2019

Eten is altijd goed, alleen jammer dat dit keer mijn buren het bij ons bezorgde aangezien het eten daar was afgeleverd ipv bij ons ? en wij maar wachten haha

Asaad
4 Januar 2019

Pizzaklapsalon is heellll lekker. ??

Ahmed
4 Januar 2019
Zonderman
1 Januar 2019

Had spare ribs besteld. Ze waren heerlijk, had nog wel iets meer aardappeltjes gemogen maar dat is een klein detail. Ze waren echt heel snel bezorgd. Ik had ze na ongeveer een half uur al in huis. Prima prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader

Vera
30 Dezember 2018

Wederom ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd. Via iDEAL bestelling gedaan en werkt prima. Eten was nog heet en smaakte weer eens heerlijk.

Petri
27 Dezember 2018

Super lekker zoals altijd. Totaal geen klachten.

Anneke
25 Dezember 2018

Perfect! Zelf op kerstavond bezorging op tijd! En zoals gewoonlijk erg lekker

Mark
23 Dezember 2018

Bestellen regelmatig! Snelle bezorging, eten is goed warm en smaakte weer super. Zoals altijd top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roger
23 Dezember 2018

Altijd eerste klas eten..snel geleverd en vooral heet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wij
23 Dezember 2018

Pizza met veelste harde korst. Aardappelschijfjes ook te lang in het frituur gehad en de hamburgers waren ook niet zoals gewend. En hier moesten we ook nog eens een uur langer dan de geschatte tijd op wachten. Jammer want we zijn beter van ze gewend.

de Klein
23 Dezember 2018

Ondanks de wachttijd van 1,5 uur ( wat nooit voorkomt) weer heerlijk gegeten. Favoriete bestelrestaurant in Assen ! Heerlijk eten, altijd goed warm en vriendelijke bezorgers.

gm
17 Dezember 2018

Het eten is altijd heerlijk, maar de bezorging laat, letterlijk, op zich wachten. Dat is een beetje jammer.

De klein
17 Dezember 2018

Prima zoals altijd. Favoriete plek om eten te bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Albert Bos
15 Dezember 2018

Ga zo door

Annemiek
15 Dezember 2018
Dreuge
14 Dezember 2018

Pizza's geprobeerd, die waren goed te doen. Bezorgen duurde een uur en kost 5euro. Maar was goed warm en een berichtje als hij vertrekt dus das wel fijn

Richard
12 Dezember 2018
Richard
11 Dezember 2018

Altijd goed eten en top service ??

Asad Zaini
11 Dezember 2018
Vd Heide
10 Dezember 2018

Al drie keer besteld en drie keer dikke prima. Bezorging ook ok, maar soms 20 min. later dan aangegeven en andere keer 20 min. vroeger. Maar dat is niet heel erg. Als het eten maar lekker is...en dat is het zeker :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Asa’d
6 Dezember 2018
Anoniem
3 Dezember 2018

Weer prima !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pim Weiss
3 Dezember 2018

Het was weer heerlijk. Jammer dat de spareribs er niet meer waren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FC Assen
2 Dezember 2018
Ahmed
30 November 2018
Marjon
29 November 2018

Heerlijke kalfsvlees spareribs!! Altijd genoeg. Enige minpuntje is geen dressing op de salade. Misschien is de knoflooksaus daarvoor bedoeld, maar die gebruik ik voor de aardappeltjes. Een lichte dressing zou prettig zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

richard
28 November 2018

ruim een half uur later dan dat er gezegd was in de mail

K.
25 November 2018

Het eten was te laat en de pizza’s waren bijna koud.

WJM36
10 November 2018

Uitstekend !

Esther
8 November 2018

Zondagavond bestelling gedaan, aangegeven geen groenten te willen in de gerechten, nou dat zat er dus wel in. Ook het gratis drinken was niet bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Klein
5 November 2018