Beoordelingen van King of the Grill Assen

Recente recensies

5.0
lucy
31 augustus 2021

Uitstekende service! Ik bestel hier altijd mijn vegatarische kapsalon en ben altijd erg te spreken hierover! Ook is de Champignons in roomsaus erg lekker en de broodjes die erbij geserveerd word lekker warm, zacht en bestrooid met wat kaas en kruiden.

Brouwer
26 augustus 2021

Garnalenbox besteld. Erg veel saus en de garnalen hadden zwarte randen van het bakken waardoor het verbrand smaakten. Ook waren de garnalen erg hard.

Bruijnes
21 augustus 2021

Niets op aan te merken.

Brouwer
7 augustus 2021

Het menu is ruim voldoende qua eten. Deze keer vonden wij de saus echter wat aan de waterige kant helaas. Verder erg lekker.

Koop
20 juli 2021

Gekozen voor zo snel mogelijk. De eerste tijd zou anders 20:00 uur zijn. Om 18:45 uur besteld. Eten was er pas rond 20:35 uur zonder telefoontje dat het later zou worden. Indicatie was namelijk na bestellen rond 20:05. Ook maar 1 knoflooksaus gekregen terwijl we beide hetzelfde hadden besteld. Al de zoveelste keer dat het zo lang duurt.

Ria
20 juli 2021

..we hebben heerlijk gegeten..het duurde even voor de bestelling kwam..het was erg druk..maar dat was niet erg..héérlijk..op naar de volgende..dankjewel..😀

nijdam
19 juni 2021

eten was erg vroeg ruim een half uur , maar eten was niet erg warm terwijl het anders altijd super is

Nijdam
22 mei 2021
Johan Pol
21 mei 2021

Moest er een uurtje op wachten, maar het smaakte weer heerlijk😋👍

Anneke
20 mei 2021
Bruijnes
16 mei 2021

Alles naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 mei 2021

De pizza salami was lauw en op de hele pizza zat maar 1 stukje salami. De spicy chicken tikka schotel was erg lekker! Goed gekruide kip. Bezorging was prima.

Bruijnes
30 april 2021

Bezorging perfect en eten heerlijk

De wit
29 april 2021

Prima eten, helaas pas na ruim 1,5 uur bezorgd. Na het eten een telefoontje gehad met excuses omdat de bestelling was kwijtgeraakt

Rick
28 april 2021

Een bestelling met meerdere producten, prima zoals eigenlijk altijd, vooral de kipstukjes in marinade een flinke aanrader. Alleen de pepperoni pizza zal vol groene pepers en geen pepperoni te bekennen. Contact gehad, maar bij king is een pizza pepperoni zonder pepperoni. Beetje jammer.

Wiebe
27 april 2021

De spareribs waren niét te eten het was heel veel vet en verschrikkelijk taai. Wij hebben vaak bij jullie besteld en vonden het eten oke maar wij willen dit nooit meer meemaken. Dit was dan ook de laatste keer dat wij hebben besteld!!

Nijdam
19 april 2021

Eten is top moest door de drukte iets langer wachten op de bestelling verder voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozenveld
16 april 2021

perfecte service

Johan Pol
8 april 2021

Was weer heerlijk. En de pizza zonder kaas was ook goed👍👍

bennie
7 april 2021
Melanie
6 april 2021

Zoete spareribs besteld. Sparib Marinade en aardappels waren erg lekker. Kwam goed van het bot maar dat kan ook komen doordat het zo vet was. Vlees was echt heel veel vet.. daarom niet alles kunnen eten. Bestelling kwam wat later dan afgesproken maar dat begrijp ik wel omdat een andere gast in het hotel ( familie) later hadden besteld en is logisch dat ze dat in een keer op hetzelfde adres bezorgen. Belde van te voren dat ze onderweg waren.

mar
29 maart 2021
bennie
25 maart 2021

het eten was lekker

Johan Pol
20 maart 2021

Was verder goed en smaakte ook heerlijk was alleen niet zo warm meer

Jim
19 maart 2021

Gewoon goed, lekker heet(temp). Gaan we vaker halen

Bruijnes
13 maart 2021

Bezorging keurig en op tijd, eten perfect.

Gea
11 maart 2021

Keurig op tijd, vriendelijkheid aan de deur en heerlijk gegeten!

Jolanda
6 maart 2021

Snelle bezorging( veel sneller dan de mail aangaf) En heerlijke mega burger en aardappelschijfjes.Voor herhaling vatbaar!

Mark
28 februari 2021

Zoals altijd keurige bezorging, snel en kwalitatief goed en warm eten! Jullie blijven mijn favoriete zaak om eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
27 februari 2021

De aardappeltjes waren te gekruid. Maar verder was het weer top👍👍

Jan van de Belt
30 januari 2021

De spareribs waren voortreffelijk.

Ralph
24 januari 2021
Johan
16 januari 2021

Alles was goed en lekker alleen de aardappeltjes waren veels te hard gebakken.

Brouwer
11 januari 2021

Het eten werd snel bezorgd en was heerlijk. Kipfilet alle Crema zeker een aanrader.

Floris
3 januari 2020

Wederom prima, goed van smaak en optijd geleverd, ook de hoeveelheid is meer dan voldoende. Zeker weer een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebe
3 januari 2020

Zeer tevreden erg snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
27 december 2020

Snel bezorgd (op zondag) en smaakte weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
16 december 2020

Duurde wat langer, maar begrijpelijk als het druk is. Maar verder was alles top

T.V.
10 december 2020

Altijd prima eten.

Johan Pol
2 december 2020

Was weer heerlijk en goed warm. Dus niks te klagen 👍👍

Jelle
28 november 2020

Eten was heerlijk zoals altijd. Top werk lekker optijd en lekker warm vriendelijke bezorger

Hans
22 november 2020

Belde netjes dat het iets later werd (was maar 15 min.) en het eten was lekker en genoeg. Kipfilet crema

Ralph
6 november 2020

Heerlijke pizza's!

De Klein
6 november 2020

Prima warm eten en snel volgens beloofde tijd bezorgd

Jolanda Groenhof
23 oktober 2020

keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Pizza's waren heerlijk

De Klein
16 oktober 2020

Prima eten en goed warm

Ivan
14 oktober 2020

De pizza's bij the King zijn een verwennerij. Krokante bodem en smaakvol.

De Klein
11 oktober 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
26 september 2020

Veel te laat, wel lekker

Henry
28 augustus 2020

Super lekker goed op tijd en goed warm

De Klein
24 augustus 2020

Zoals gewend, heerlijk en goed warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L D
23 augustus 2020

Burger menu was erg goed maar de tonijn salade was droog en klef. Bezorging was wel mooi op tijd.

Alice
21 augustus 2020

Perfect op tijd!

Anneke
17 augustus 2020

Zowel de pizza als de pittige kip erg lekker! Vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
15 augustus 2020

Moesten vrij lang wachten maar het was goed warm en heerlijk. Dus het wachten was de moeite waard

Ruben
12 augustus 2020

Snelle bezorging en het eten was lekker. Klein puntje, het kindermenu met frikadel vind ik wel wat duur voor wat je krijgt. Vooral als je het vergelijkt met een Mexicaan burger menu.

D.H. Bruijnes punctueel
10 augustus 2020

Punctueel op tijd bezorgd en kwaliteit van de menu's fantastisch.

De Klein
8 augustus 2020

Heerlijk gegeten en zelfs op vrijdag binnen 30 minuten bezorgd ! Top 👍

De Klein
1 augustus 2020

Heerlijk gegeten zoals gewend van King

Lammers
26 juli 2020

Heerlijk gegeten Echt een aanrader Goede bezorging en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
25 juli 2020

Kwaliteit weer perfect zoals altijd, alleen ik kreeg om half 8 een mail dat de bestelling onderweg was. Uiteindelijk rond 9 uur gebeld dat het er nog niet was, bleek de bestelling nog in de maak te zijn en was nog lang niet weg. Half 9 gekregen.

Floris
23 juli 2020

weer prima eten, lekker op smaak en snel bezorgd, top

Justin smit
20 juli 2020
Monique W
18 juli 2020

Bestelling kwam iets later. Maar het was wel lekker en warm! Biefstuk mocht iets minder doorbakken zijn. Maar we hebben verder prima gegeten!

Dekens
4 juli 2020

Om 18:30u.zou het bezorgd worden; om 18:50u.nóg niks... Dus ff gebeld; -het is net onderweg; zeiden ze. En er werd heel onbeschoft opgehangen; LEKKER KLANTVRIENDELIJK!!! Om 19:05u.was het er pas... Gevolg: Mijn pizza lauw tot bijna KOUD!!! SLECHT HOOR!!! Trouwens, niet de 1e keer dat de bestelling veel later komt.🙄 TIP: Bel in het vervolg ook even als het (wat) later wordt!

Anoniem
4 juli 2020

Prima zoals altijd

Sander
3 juli 2020

zoals altijd heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Iets later bezorgd als aangegeven maar het wachten waard!

R.Hasper
30 juni 2020

Het vlees was erg droog. Het mes kon er niet doorheen.

Angelique gerrits
19 juni 2020

Beste king off the grill, ik heb om half 4 besteld omdat ik hoopte dat het eten er dan ook op de gewenste tijd zou zijn ivm een baby die om 18:15 onder de douche moet. Mijn partner heeft om 18 uur gebeld en er werd gezegd dat het onderweg was. 18:25 kwam het aan, maar inmiddels zitten wij met een huilende baby aan tafel. Hoe kan ik er de volgende keer zeker van zijn dat het op tijd is? Ik bestel al heel lang bij jullie en begrijp dat het soms druk is, maar daarom bestelde ik juist om half 4 al. Groetjes

Pim
8 juni 2020

Weer heerlijk gegeten, spareribs pittig en mixed grill!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
31 mei 2020

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorger, zoals altijd!

De Klein
30 mei 2020

Prima eten en snel bezorgd. Zoals we gewend zijn !

Alice
22 mei 2020
Karin D
18 mei 2020

Goede kwaliteit, goede kwantiteit, goede service en bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Klein
16 mei 2020

Nadat de vorige keer het lauw/koud was omdat bezorger het niet kon vinden, was het nu zoals afgelopen jaren elke keer, prima eten en goed warm ! Ga zo door

TF Oskam
10 mei 2020

Snel geleverd nog ruim voor de aangegeven tijd. Wederom lekker gegeten. Kom zeker weer.

Jon
9 mei 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling was snel geleverd, alles goed verpakt.

Astrid
7 mei 2020

Altijd fantastisch!

Kevin
5 mei 2020
Eduard
5 mei 2020

Bijna 3 kwartier later dan de geschatte bezorgtijd. En de bezorger keerde zijn auto via het gras van de buren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Klein
2 mei 2020

Normaal altijd super tevreden als vaste klant . Alleen gisteren niet, werd gebeld door KotG dat bezorger hun gebeld had dat ik niet opendeed. KotG had tegen hem gezegd eerst andere bestelling weg te brengen, daarna zou hij terugkomen. Dik 20 minuten na dit gesprek stond er buiten de bezorger, hij verontschuldigde zich dat hij in verkeerde straat stond. Hierdoor lauw/ half koud eten gehad. Normaal altijd enorm tevreden, maar nu dus niet helaas. Tip voor KotG : als bezorger het niet kan vinden, laat ze de klanten bellen dan. En niet met de zaak contact op te nemen. Hopelijk volgende keer weer zoals gewend !

Hans
27 april 2020

Eten was zoals altijd goed maar bezorger had geen wisselgeld Geef aan waar ik mee betaal Zou het later brengen maar niet gedaan

Ivan
19 april 2020

Tweede keer dat we hier bestellen en het was weer uitstekend. Bij deze tent wordt eten met zorg en liefde bereid. Pizza’s zijn naar mijn mening perfect en de shoarmaschotel is bereid met verse ingrediënten en goed gekruid; dat proef je. Vier sterren voor de bezorging omdat de zending vijf minuten te laat was. Een schoonheidsfoutje 😊

anoniem
3 april 2020

Mooi op tijd, netjes ingepakt en goede smaken .

Medema
3 april 2020

Heerlijke pizza’s! Snelle bezorging, nog voor de aangegeven tijd.

Saskia
21 maart 2020

Als ik een echte lekkere burger wil,haal ik die bij King of the grill,beste burgers van Assen..

Veer
14 maart 2020

Was weer lekker!

richard
13 maart 2020

ik had aan gegeven dat ik geen champions wou en ze zaten er toch in en de kapsalon spicy chicken tikka was helemaal niet pittig

Tineke
9 maart 2020

Eten was heerlijk Op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Klein
22 februari 2020

Kwaliteit eten zoals altijd weer prima. Alleen jammer de bezorger mij belde toen hij voor appartement stond en dat ik naar beneden moest komen om eten op te halen.

Judith
16 februari 2020

Prima pizza! Heerlijk en op tijd geleverd. Echt super

Yvonne
30 januari 2020

Super lekker en fijne service!

Jan
26 januari 2020

Het eten was te koud ,ben ik niet gewend van King of the Grill. Smaak was prima.

Lisa
25 januari 2020

Heerlijk gegeten!!

jd
22 januari 2020

Het vlees was zoals altijd perfect warm, de aardappels helaas niet.

Ineke Ottens
18 januari 2020

Was heerlijk voor mijn man, hij had mijn pizza vergeten te bestellen😱 Dus een boze vrouw op de bank, waar jullie niks aan konden doen☺️

Jemoeder
10 januari 2020
Jessy
10 januari 2020

Well-done ossenhaas (gevraagd) was toch best roze aan de binnenkant. Maar desondanks lekker.

Katharina
10 januari 2020

Ik bestel altijd bij jullie en heb nooit geen klagen Maar we vonden dat de spareribs nu niet lekker waren met veel te veel vet er aan Erg jammer

Abdelrahman
6 januari 2020

Lekkere kapsalon maar wel veel knoflooksaus

Lisa
27 december 2019

Heerlijk gegeten !!! Werd netjes en ruim optijd gebeld dat het iets later zou worden wegens drukte. Erg netjes. Aardige bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

R v.d. Veen
23 december 2019

Scaloppina op zich goed, maar ipv rood gaar gebakken. Bistecca alle Griglia perfect rose, en de warme groenten waren een positieve verrassing. ECHTER : alles was lauw, en dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
16 december 2019

Alles weer super, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
9 december 2019

Nooit eerder klachten gehad maar nu helaas wel. Eten besteld om te laten bezorgen om 18.15, kregen we een mail dat het om 18.30 er zou zijn. om 19.00 nog niets. Heb er achteraan gebeld en er werd mij verteld dat ze er mee bezig waren en dat het zo mijn kant op zou komen. Om 20.15 eindelijk ons eten gekregen. 2 uur lang wachten vind ik toch wel erg veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Klein
30 november 2019

Heerlijk gegeten, zoals altijd ook snel bezorgd

Ineke Ottens
24 november 2019

De shoarma was heerlijk, volgens mijn man, helaas was mijn pizza lauw,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Klein
24 november 2019

Weer lekker gegeten !

De Klein
18 november 2019

Was de derde bestelling van de bezorger. Hierdoor eten niet goed warm meer. Helaas...Normaal altijd super tevreden! Maar dit keer helaas niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
18 november 2019

Sneller bezorgd dan aangegeven en weer net zo lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veer
12 november 2019

3 pizza's, wederom snel, warm en lekker.

Bonne
11 november 2019

Heel erg goed doen we zeker nog eens

Iris
11 november 2019

Niet het eten wat ik van ze gewent ben helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
16 oktober 2019

Uitstekend eten zoals altijd. Alleen geen kruidenboter bij het brood. Dat was echt een gemis :-( ik heb een tijd niet besteld en moest nu kiezen hoe ik de spare ribs wilde. Ik had geen idee welke ze eerder maakten, dus maar naturel gekozen. Volgende keer weer pittig, want miste de pepers!

De Klein
9 oktober 2019

Heerlijk !

Jeannette
5 oktober 2019

Heel snel en het eten was lekker warm.

jelle
4 oktober 2019

het was HEERLIJK de spareribs waren goed warm en veel echt een aanrader

N.
4 oktober 2019

Het eten is zoals altijd goed, merkte wel dat de Döner deze keer soms wat aan de droge kant was en IPV 4 sausjes hadden we er maar 3 gekregen.

Johan Pol
2 oktober 2019

Alles was prefect alleen hadden ze vergeten een turks broodje er bij te doen die wel was besteld en betaald. Dus dat was wel balen. Maar verder was alles goed

T.V.
30 september 2019

bijna 2 uur gewacht op de bezorging, zelfs een half uur langer dan vooraf gemeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roman
28 september 2019

Ik ben nu al een tijdje vaste klant Eindelijk altijd wel op tijd. Zonder geven ze Hunt fouten toe en word het opgelost Leuke bezorgers erg gezellig aan de deur Goede smaak en goede prijs ik blijf nog wel even vaste klant

Peter Baten
24 september 2019

Als je meer dan anderhalf uur moet wacht en daar wordt je niet blij van groetjes peter

Folkert Renkema
22 september 2019

Het was weer top! Snelle bezorging, goed warm en heerlijk eten.

De Klein
13 september 2019

Super lekker! Zoals altijd erg warm en snel bezorgd

Hilda
18 augustus 2019
Lieke
13 augustus 2019

Lekker eten! Voor herhaling vatbaar 😄

Frenk
10 augustus 2019

Beste spareribs in town!!

Ingrid
7 augustus 2019

Heerlijk eten. De spareribs blijven een feestje. Bezorger erg vriendelijk en ruim op tijd.

Jeannette
3 augustus 2019

Was er sneller dan aangegeven was op de website en het eten was warm en lekker.

Michiel Schenkel
27 juli 2019

Ik ben heel tevreden,eten goed warm,en goed gekruid.

Smilde
26 juli 2019

Goede pizza's, veel saus! Gratis blikje drinken. Hamburger en aardappels waren goed, miste alleen mayo.

Ralph
21 juli 2019

Snel, warm en heerlijk zoals altijd!

Wolters
18 juli 2019

Ik vond het jammer dat de bak van de kipsate maar half vol was en ik heb betaald voor 2 losse porties mixedgrills en het word samen op 1 schaal gedaan zodat ik de portie van de buurvrouw er zelf af moest halen , vind dit niet erg netjes want voor 2 losse porties betaal ik 3€ meer dan als het op 1 schaal word gedaan

Laura
9 juli 2019

Snelle bezorging, maar had warmer gekund. Beloofde bakje salade zat niet bij het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkert Renkema
23 juni 2019

Snelle bezorging, maar het eten had iets warmer gemogen.

Lien
14 juni 2019
Bulent
11 juni 2019

Perfect.

Laurens
8 juni 2019

Op de minuut nauwkeurig op tijd! Heerlijke pizza’s

Fam fokkens
3 juni 2019

Wederom heerlijk.. Alleen erg jammer dat het nu voor derde keer bijna 1/2 uur later werd bezorgd dan is aangegeven...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MdL
2 juni 2019

Goed gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie
2 juni 2019

Het was een half uur te laat en er was geen drinken erbij en ik had wel online besteld het eten was wel goed

Jan
25 mei 2019

Zo als altijd was het weer goed en op tijd bezorgd.

Janneke
23 mei 2019

Erg lekker, prettige bezorger

Mamdouh Abdel Alim
11 mei 2019

Kwaliteit van eten was perfect Bezorging was op tijd Alleen de online voorwaarden zijn niet helder. Op folder staat vanaf 10 € gratis drankje en vanaf 50 € gratis bezorgd. Beide is niet uitgevoerd in onze bestelling. We zullen zeker opnieuw een bestelling plaatsen hopende op meer helderheid bij online bestellen.

Laurens Hasbeek
5 mei 2019
Holt
4 mei 2019

Prima als altijd, maar wel 30% duurder geworden in hele korte tijd!!

Junus
4 mei 2019

Op tijd veel patat en lekker warm.

Marieke
4 mei 2019

Normaal erg tevreden over jullie. Vandaag niet. Minder spareribs en de salade was oud en verlept. Jammer

familie
2 mei 2019

Lekkere ossehaas, steak en pizza,zeker voor herhaling vatbaar.

Ralph
1 mei 2019
Jan
30 april 2019

Op tijd bezorgd ,goed warm ,en het was weer lekker zoals altijd.

Anoniem
28 april 2019

Heerlijk zoals elke week ! en prima op tijd, binnen 35 minuten geleverd

Lisa
28 april 2019

Het eten was heerlijk alleen was de bestelling 3 kwartier te laat. Ik heb de bestelling om 18.00 geplaatst en gevraagd of we om 19.00 het eten konden krijgen. Om half 8 heb ik gebeld en toen werd gezegd dat het eten onderweg was. Uiteondelijk om kwart voor 8 ons eten gehad. Dat was jammer want wij komen graag bij king of the grill en bevelen jullie ook vaak aan. De kwaliteit is ook heel goed dus was het jammer dat het zo laat was

Wendy
25 april 2019

Erg tevreden! Snelle bezorging, goed kwaliteit eten! 100% te spreken over King of the Grill!

jan Postma
23 april 2019
Soraya
23 april 2019

Altijd optijd. Smakelijk eten. Goeie service!

Westerveld
22 april 2019
Karin Dokter
4 april 2019

Was weer héérlijk!!

Anneke
2 april 2019

Perfecte service. Zelfs voor de beloofde tijd bezorgd en net zoals de vorige keren erg lekker!!!

de Klein
1 april 2019

Lekker eten en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkert Renkema
25 maart 2019

Het eten was héérlijk en de bezorging vriendelijk en precies op tijd, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Seegers
25 maart 2019

Erg vriendelijke bezorger! Hij was precies op tijd! Voor een grote portie viel de hoeveelheid aardappeltjes tegen, vlees was wel voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zhopiesh
24 maart 2019

Top??

Arends
23 maart 2019

Zoals altijd weer super!

Mark
22 maart 2019
Wij
16 maart 2019
Michiel Schenkel
9 maart 2019

Heel tevreden

Vd veen
8 maart 2019
Marcel
27 februari 2019

Eten is lekker maar het bezorgen os echt veel te lang niet normaal

Steeman
23 februari 2019

Altijd weer super lekker! Goede service en vriendelijk!

van Damme
22 februari 2019
An
22 februari 2019

Bestelling was niet compleet. Zou worden kanshebbers, maar bezorger is niet meer terug gekomen.

L. Bal
21 februari 2019

Heerlijke lahmacun döner. Ruim gevuld, goed heet, snel bezorgd en vriendelijke bezorger!!?

de Klein
18 februari 2019

Heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Folkert Renkema
17 februari 2019

Het eten was perfect qua temperatuur en smaak, de bezorging was snel en vriendelijk, TOP !!!

Harry Lohr
11 februari 2019

Was weer heerlijk. Kwaliteit zoals we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
10 februari 2019

Weer heerlijk gegeten! Veel brood bij de salade , en lekkere malse kip .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
9 februari 2019

Vlot en heerlijk

Johan Pol
9 februari 2019

Was echt heerlijk. Snel bezorgd en nog zeer warm. Echt toppie????

de klein
3 februari 2019

Prima eten zoals altijd, en binnen 30 min op zaterdag bezorgd.

Pim Weiss
25 januari 2019

Spareribs en shoarma schotel hebben weer prima gesmaakt!

Patrick
25 januari 2019

Goeie zaak vriendelijk personeel. Lekker eten !

onbekend
19 januari 2019

Pizza was goed qua smaak/gebakken.

Wenda
18 januari 2019

Super!!!

Daniel
18 januari 2019

Lekkere kapsalon met een mix van een pittige en knoflooksaus. Bezorging was ook erg snel, had mijn eten binnen 20 minuten.

Sloots
12 januari 2019

Eten is altijd goed, alleen jammer dat dit keer mijn buren het bij ons bezorgde aangezien het eten daar was afgeleverd ipv bij ons ? en wij maar wachten haha

Asaad
4 januari 2019

Pizzaklapsalon is heellll lekker. ??

Ahmed
4 januari 2019
Zonderman
1 januari 2019

Had spare ribs besteld. Ze waren heerlijk, had nog wel iets meer aardappeltjes gemogen maar dat is een klein detail. Ze waren echt heel snel bezorgd. Ik had ze na ongeveer een half uur al in huis. Prima prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader

Vera
30 december 2018

Wederom ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd. Via iDEAL bestelling gedaan en werkt prima. Eten was nog heet en smaakte weer eens heerlijk.

Petri
27 december 2018

Super lekker zoals altijd. Totaal geen klachten.

Anneke
25 december 2018

Perfect! Zelf op kerstavond bezorging op tijd! En zoals gewoonlijk erg lekker

Mark
23 december 2018

Bestellen regelmatig! Snelle bezorging, eten is goed warm en smaakte weer super. Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
23 december 2018

Altijd eerste klas eten..snel geleverd en vooral heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wij
23 december 2018

Pizza met veelste harde korst. Aardappelschijfjes ook te lang in het frituur gehad en de hamburgers waren ook niet zoals gewend. En hier moesten we ook nog eens een uur langer dan de geschatte tijd op wachten. Jammer want we zijn beter van ze gewend.

de Klein
23 december 2018

Ondanks de wachttijd van 1,5 uur ( wat nooit voorkomt) weer heerlijk gegeten. Favoriete bestelrestaurant in Assen ! Heerlijk eten, altijd goed warm en vriendelijke bezorgers.

gm
17 december 2018

Het eten is altijd heerlijk, maar de bezorging laat, letterlijk, op zich wachten. Dat is een beetje jammer.

De klein
17 december 2018

Prima zoals altijd. Favoriete plek om eten te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Bos
15 december 2018

Ga zo door

Annemiek
15 december 2018
Dreuge
14 december 2018

Pizza's geprobeerd, die waren goed te doen. Bezorgen duurde een uur en kost 5euro. Maar was goed warm en een berichtje als hij vertrekt dus das wel fijn

Richard
12 december 2018
Richard
11 december 2018

Altijd goed eten en top service ??

Asad Zaini
11 december 2018
Vd Heide
10 december 2018

Al drie keer besteld en drie keer dikke prima. Bezorging ook ok, maar soms 20 min. later dan aangegeven en andere keer 20 min. vroeger. Maar dat is niet heel erg. Als het eten maar lekker is...en dat is het zeker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asa’d
6 december 2018
Anoniem
3 december 2018

Weer prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Weiss
3 december 2018

Het was weer heerlijk. Jammer dat de spareribs er niet meer waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FC Assen
2 december 2018
Ahmed
30 november 2018
Marjon
29 november 2018

Heerlijke kalfsvlees spareribs!! Altijd genoeg. Enige minpuntje is geen dressing op de salade. Misschien is de knoflooksaus daarvoor bedoeld, maar die gebruik ik voor de aardappeltjes. Een lichte dressing zou prettig zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

richard
28 november 2018

ruim een half uur later dan dat er gezegd was in de mail

K.
25 november 2018

Het eten was te laat en de pizza’s waren bijna koud.

WJM36
10 november 2018

Uitstekend !

Esther
8 november 2018

Zondagavond bestelling gedaan, aangegeven geen groenten te willen in de gerechten, nou dat zat er dus wel in. Ook het gratis drinken was niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Klein
5 november 2018

Zoals altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed Asaad
3 november 2018
Gerrieberrie
30 oktober 2018

Altijd erg lekker en vers! Goed op smaak, je proeft dat er aandacht aan is besteed

de Klein
29 oktober 2018

Zoals elke week heerlijk en goed warm eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJM36
28 oktober 2018
Jonas
26 oktober 2018

3 verschillende maaltijden besteld, zo handig dat dit mogelijk is, en alles lekker. Vlees van goede kwaliteit, met zorg verpakt en precies op afgesproken tijd afgeleverd. We hebben er van genoten.

de Klein
24 oktober 2018
Lianne
23 oktober 2018

Weer erg lekker!

Gea
21 oktober 2018

Eten was zalig en lekker snel geleverd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaan
20 oktober 2018

Duurde iets langer dan normaal en de pizza was al koud toen die aankwam

WJM36
20 oktober 2018
Rodney
10 oktober 2018

Miste 1 van de gekozen ingrediënten (rucola) op pizza fantasy, maar smaakte verder allemaal prima. Ook de wachttijd was wat langer dan gewend.

Yvonne
10 oktober 2018

Het is was zoals ik gewend ben weer super lekker en warm en dat vanuit assen naar Smilde daar kunnen de eet tenten in Smilde nog een puntje aan zuigen.

ja
7 oktober 2018

moesten erg lang wachten op de bestelling

Anoniem
3 oktober 2018
Reactie van King of the Grill

King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Anoniem
1 oktober 2018

Prima zoals elke week, goed warm en grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van King of the Grill

King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

WJM36
30 september 2018

Zoals altijd: Eten uitstekend! Bezorging uitstekend! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van King of the Grill

King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Mark
30 september 2018

Ik bestel regelmatig bij de King of the Grill en heb hier nog nooit spijt van gehad. Eten is kwalitatief altijd goed en lekker warm bij bezorging. Ruimte porties en de bezorger is vriendelijk. Ga zo door!

Reactie van King of the Grill

King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Anoniem
28 september 2018
Reactie van King of the Grill

Reactie van king of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond

Gea baad
27 september 2018

Top restaurant altijd heerlijk eten en azad je bent een toppertje? Grt gea en djamarah

Reactie van King of the Grill

Reactie van king of the gril Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Folkert Renkema
24 september 2018

Het eten was heerlijk en goed warm, maar de bezorging was bijna 45 minuten later dan verwacht...... De vorige keren was de bezorging beter op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van King of the Grill

Reactie van King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Asad Zaini
23 september 2018

Heerlijk pizza en op tijd bezorgd.

Reactie van King of the Grill

Reactie van King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

Anoniem
17 september 2018
Reactie van King of the Grill

Reactie van King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

WJM36
16 september 2018

Mensen, het eten was weer uitstekend, evanals de bezorging, BEDANKT !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van King of the Grill

Reactie van King of the grill Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond.

henk
12 september 2018

Was weer top

Bastiaan
10 september 2018

Was kk snel en goeie pizza

Reactie van King of the Grill

Reactie van king of the grill. Bedankt voor uw reactie, we zijn blij dat u het eten lekker vond

WJM36
8 september 2018

Het was weer heerlijk mensen, bedankt! Ook Asad hartelijk dank voor de snelle bezorging!

Evelien
6 september 2018

heerlijke vegetarische kapsalon. alleen bijzonder dat ik geen korting kreeg terwijl het kapsalondag was

bron
5 september 2018

Was weer top

WJM36
1 september 2018

Uitstekend verzorgd!!

Pim Weiss
24 augustus 2018

Prima en snelle levering van de heerlijke spareribs!

De Klein
23 augustus 2018
Stefan
22 augustus 2018

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten, eten was keurig op tijd en de bezorger was vriendelijk. Super grote porties eten en lekker warm. Zeker een aanrader!!

S.Bremer
20 augustus 2018

Wij vinden alles goed. Niets op iets aan te merken. Wij geven ze een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJM36
19 augustus 2018

Uitstekend als altijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diejan
19 augustus 2018

Lekker en super snel! Bezorgd binnen ze tijd???

AP
19 augustus 2018

Het eten was goed bereid en smaakte heerlijk. Afgehaald super nette en schone zaak.Vriendelijke personeel. Zeker 5 sterren voor ons.

bron
16 augustus 2018

Was weer top erg lekker

Alexander
15 augustus 2018

Dit keer werd de verwachte bezorgtijd gehaald. Goed gedaan

Sanne
15 augustus 2018

Pizza was lekker en vandaag als lunch ook heerlijk

Diejan
11 augustus 2018

Het was heerlijk en de bezorging was binnen de aangegeven tijd! Wij gaan vaker bestellen ;-)

W Jansen
10 augustus 2018

Zeer tevreden

bron
10 augustus 2018
WJM36
9 augustus 2018

Uitstekend !!!

WJM36
5 augustus 2018

Weer lekker gegeten! Bedankt mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seif
5 augustus 2018
de Klein
5 augustus 2018

Heerlijk eten en heel warm, zoals altijd !

Sanne
4 augustus 2018

De club panini was heel lekker is zeker een aanrader. Service was goed zoals altijd!

Diana Kalsbeek
1 augustus 2018

Heerlijke pizza's. Groot en heerlijk warm, ondanks laten bezorgen.

Marieke
1 augustus 2018

Het eten is echt lekker en altijd goed warm! Bezorgers altijd op tijd. Moest van de bezorger zn naam even noemen dus bij deze, Lars, bedankt voor alle ritjes??

Robert
1 augustus 2018

Heerlijk kapsalon doner, met een verse frisse salade. Top!! ¡

WJM36
29 juli 2018

Het eten was weer fantastisch ! Vriendelijke bezorger Azad ! !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed Zaini
29 juli 2018
Robert
29 juli 2018

Was weer heerlijk

WJM36
22 juli 2018
WJM36
15 juli 2018
JD
14 juli 2018

Was weer zeer goed, en ondanks dat ik best een stuk van Assen woon was het weer goed heet!

Zhopies
14 juli 2018

heerlijk warm eten bezorgd

Fam. Kramer
12 juli 2018

Ik had meerdere dingen vergeten bij de bestelling en het verkeerde huisnummer door gegeven. Maar jullie waren op tijd en bleven beleefd. Het eten was super lekker en een nette presentatie.

Mike de Hapslik
12 juli 2018

Perfect